Slide background

Bestrating

Wilt u uw oprit bestraten? Nocciolo perzikstenen zijn een bijzonder alternatief.

U kunt allerlei soorten stenen en tegels kopen om uw oprit of parkeerplaats te bestraten. Maar stenen en tegels zijn duur en zwaar. Nocciolo perkzikstenen zijn geen echte stenen, maar de hardhouten kernen van perziken. Een 100% natuurlijk product, niet belastend voor het milieu en toch duurzaam. Door hun bijzondere en unieke kleurschakeringen hebben de Nocciolo perzikstenen een warme en chique uitstraling. Met Nocciolo perzikstenen ziet uw tuin of oprit er verzorgd en natuurlijk uit.
 

Boomschors

Boomschors kopen voor uw tuin? Nocciolo perzikstenen zijn een bijzonder alternatief.

Het kopen van boomschors is een optie als u op zoek bent naar een decoratieve manier van bodembedekking in de tuin. Maar hoewel boomschors in de tuin zorgt voor een stijlvolle uitstraling van bijvoorbeeld borders of wandelpaden kleeft er een groot nadeel aan, het is namelijk niet duurzaam. Waar boomschors snel vergaat zijn de Nocciolo perzikstenen buitengewoon duurzaam: ze verwaaien niet en zullen niet wegspoelen tijdens een flinke regenbui. Nocciolo perzikstenen zijn uiteraard een 100% natuurproduct en niet belastend voor het milieu. Elke keer nieuw boomschors kopen behoort vanaf nu tot het verleden, met Nocciolo perzikstenen heeft uw tuin of oprit voor langere tijd een verzorgde en natuurlijke uitstraling.
 

Cacaodoppen

Cacaodoppen kopen voor uw tuin? Nocciolo perzikstenen zijn een bijzonder alternatief.

U wilt een gedeelte van de tuin van een nieuwe bodembedekker voorzien en denkt na over cacaodoppen kopen? Cacaodoppen voor in de tuin zijn weliswaar 100% natuurlijk, maar er worden allerlei eigenschappen aan toegekend. Wel is zeker dat cacaodoppen schadelijk zijn als honden ze opeten. Bovendien zijn Nocciolo perzikstenen in tegenstelling tot cacaodoppen duurzaam.  Ze verwaaien niet, spoelen niet weg tijdens een regenbui en er is geen sprake van een rottingsproces of schimmel. Bespaar u de moeite van cacaodoppen kopen, met de Nocciolo perzikstenen die u gemakkelijk online kunt bestellen ziet uw tuin of oprit er verzorgd en natuurlijk uit.
 

Grind of mijnsplit

Grind of mijnsplit kopen voor uw tuin of oprit? Nocciolo perzikstenen zijn een bijzonder alternatief.

Als u een stijlvolle bodembedekking op de oprit wilt hebben, wordt er vaak snel gedacht aan het kopen van grind. Hoewel grind voor de oprit zeker een duurzame oplossing biedt zijn er wel de nadelen zoals een wat koele uitstraling. Nocciolo perzikstenen hebben door hun bijzondere en unieke kleurschakeringen een warme en chique uitstraling, hebben bovendien geen last van algen aanslag, en zijn door het lichte gewicht ook eenvoudiger te verwerken. Toch blijven ze goed liggen: ze verwaaien niet en spoelen niet weg tijdens een flinke regenbui. Nocciolo perzikstenen zijn een 100% natuurproduct en niet belastend voor het milieu. Uw tuin of oprit krijgt met Nocciolo perzikstenen een warm, verzorgd en natuurlijk aanzien.
 

Houtsnippers

Houtsnippers kopen als bodembedekking? Nocciolo perzikstenen zijn een bijzonder alternatief.

Bent u op zoek naar een bodembedekker voor de tuin of de oprit, dan is houtsnippers kopen misschien wel de eerste optie waar u aan denkt, maar zeker niet de beste. Houtsnippers in de tuin zorgen altijd voor een natuurlijke uitstraling van bijvoorbeeld paden en borders, maar zijn niet erg duurzaam en kunnen schimmelen. Nocciolo perzikstenen zijn bijzonder duurzaam aangezien ze geen vochtvasthoudende werking hebben en daardoor niet schimmelen of rotten. Andere voordelen zijn dat ze niet verwaaien en niet wegspoelen. Het betreft een 100% natuurlijk product heeft dat niet belastend is voor het milieu. Telkens weer opnieuw houtsnippers kopen is niet meer nodig, Nocciolo perzikpitten zorgen voor een bijzondere, verzorgde en natuurlijke uitstraling van uw tuin of oprit.
 

Schelpen

Een schelpenpad kopen voor in uw tuin? Nocciolo perzikstenen zijn een bijzonder alternatief.

Het kopen van schelpen is een van de eerste dingen waar men aan denkt als iemand een pad of oprit wil aanleggen. Hoewel schelpen in de tuin altijd erg sfeervol ogen, zijn er wel wat nadelen verbonden aan het gebruik ervan. Veel huisdieren lopen niet graag op schelpen en onder uw blote voeten voelen schelpen scherp en onprettig. De structuur van de Nocciolo perzikstenen maakt een tuinpad of een oprit juist prettig te belopen, ook op blote voeten. Uw huisdier zal u dankbaar zijn! Met de bijzondere diepbruine en unieke kleurschakeringen van Nocciolo perzikpitten ziet uw tuin of oprit er verzorgd en natuurlijk uit, waardoor het kopen van schelpen nooit meer uw eerste keus zal zijn.