Bestel hier uw
Nocciolo Bodembedekkers

& Nocciolo perziksteen schuttingen

Neem een kijkje in onze winkel, alles is op maat te bestellen

Al onze bodembedekkers zijn op voorraad en binnen 2 werkdagen te leveren. Over het algemeen is in de ochtend besteld, volgende dag in huis! Levering in het weekend is helaas niet mogelijk. U kunt bij de bestelling de gewenste lever dag en datum invullen, dan houden wij hier rekening mee.

Bij Nocciolo leveren we een drietal bodembedekkers / half verharders. De perziksteen, hazelnoot en abrikoos zijn in vaste verpakkingsmaten of per m² te bestellen.

Elk product heeft zijn eigen uiterlijk en kenmerken. Met onze producten willen we bijdragen aan natuurlijke en duurzame tuinen. Tuinen zonder tegels, grind en bestrating. Goede en langdurige alternatieven voor boomschors, snippers en cacaodoppen. Goede waterdoorlatende tuinen en bovenal een lekkere tuin om in te leven.

Ook kunt u hier uw Nocciolo perziksteen schuttingen bestellen. Deze is ook in zowel een vaste maat te verkrijgen als een maatwerk optie. U kunt voor de maatwerk schuttingdelen een vrijblijvende offerte aanvragen en deze schuttingen kunnen helemaal naar wens voor u worden gemaakt.

Voor zowel bodembedekkers als schuttingen geld hetzelfde. Met zorg voor u ingepakt of gemaakt in samenwerking met het Workcenter 50|50 van Noord Nederland. Met uw bestelling steunt u niet alleen ons doel van de duurzame en originele tuinen, maar ook dit prachtige initiatief van het Leger des Heils.

Hazelnoot

De hazelnoot als bodembedekker / half verharding? Bestel hier een vaste maat of per m² 

Perzik

Gebroken, halve of hele perziksteen als bodembedekker / half verharding? Bestel hier een vaste maat of per m²

Abrikoos

De abrikoos als bodembedekker / half verharding? Bestel hier een vaste maat of per m²

Schuttingen

Bestel hier de vaste maat perziksteen schutting of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een maatwerk optie