Samenwerking met Workcenter 50|50 Noord-Oost.

Samenwerking met Workcenter 50|50 Noord-Oost.

Sinds begin 2018 hebben wij een mooie samenwerking met Workcenter 50|50 Noord-Oost (Emmen). Dit is een initiatief van het Leger des Heils die zich landelijk inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met Workcenter 50|50 Noord-Oost, zet het Leger des Heils zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer ‘’mee te laten doen’’. Workcenter 50|50 biedt deze groep enthousiaste mensen inspirerend werk aan. Hierdoor is het voor hen mogelijk om terug te keren in het arbeidsproces. Dit is iets wat wij met Nocciolo toejuichen en met onze onderneming graag ondersteunen.

Begin 2018 hebben wij onze contactpersoon van het Leger des Heils leren kennen. Deze kennismaking vond plaats tijdens de vakbeurs ‘’De Groene sector’’. Op deze vakbeurs staat het netwerken en kennis opdoen binnen de groene branche centraal. Tijdens het netwerken werd ons verteld over het initiatief van het Leger des Heils. Wij zijn hier erg enthousiast over geworden en hebben daarom geïnformeerd naar de mogelijkheden om met Workcenter 50|50 Noord-Oost samen te werken. Een mooie samenwerking is dan ook tot stand gekomen in Emmen.

Naast dat ons bedrijf heel goed wordt geholpen, bieden wij deze doelgroep de mogelijkheid aan om ons bedrijf te ondersteunen met hun werkzaamheden. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat de cliënten van Workcenter 50|50 Noord-Oost kennis en ervaring opdoen door aan de slag te gaan met verschillende processen met behulp van onze onderneming.

 

 

Workcenter 50|50 beschikt over een bijzonder goede metaalafdeling met mooie materialen en machines. De werkzaamheden die zij momenteel voor ons doen bestaan o.a. uit transport, import en verpakkingswerkzaamheden. Zo worden wij bijvoorbeeld ook geholpen bij de productie van hekken en het uitvoeren van hoogwaardig las- en slijpwerkzaamheden. Ook proberen ze het proces rondom deze werkzaamheden verder te ontwikkelen en te verbeteren. Onze voorraad perzikstenen, hazelnoten, abrikozen en verpakkingsmateriaal staat ook bij hun in de loods. Dit wordt uitstekend beheerd. Verder wordt hier alles op maat gemaakt.

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is ook het klaarmaken van de binnenkomende bestellingen voor zowel onze bestellingen door particulieren, als van tuincentra en hoveniers waarmee wij samen werken.

Er zijn verschillende tuincentra en hoveniers waarmee wij samenwerken. Vanuit deze partners ontvangen wij onze bestellingen voor hun klanten. Onze voorraad moet daarom altijd goed op peil zijn. Daarnaast moeten de producten goed ingepakt en op tijd verzonden worden. Het proces moet natuurlijk goed verlopen. Goede communicatie en de juiste samenwerking is hierbij nodig en dit hebben wij met Workcenter 50|50 Noord-Oost heel goed ingericht.

Wij zijn ontzettend blij en trots dat wij een steentje kunnen bijdragen aan het toekomstperspectief van deze mensen en zijn erg blij met deze samenwerking en de hulp die wederzijds geboden wordt.

Wilt u meer weten over onze producten of over deze mooie samenwerking met Workcenter 50|50? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.