Bent u werkzaam als dakdekker of groendakspecialist
en voor uw klanten op zoek naar een duurzame en betaalbare dakbedekking?

Nocciolo heeft het juiste product voor u. De perziksteen is de innovatie op het gebied van duurzame dakbedekking en op meerdere manieren inzetbaar. Zonder groen dak zien de perzikstenen op het dak er al erg mooi uit. De natuurlijke, warme en chique uitstraling valt dan ook direct op.

Andere redenen waarom u de perziksteen sterk kan aanraden bij uw klanten:
– De Isolerende werking
– Dempen van regenslag geluid
– Goede prijs-kwaliteitverhouding
– Lichtste vorm van dakbedekking
– Belangrijke bijdrage aan CO2 reductie en opslag
– Onderhoudsarm

Isolerende werking
Door de vele luchtkamertjes en holle ruimtes nemen perzikstenen geen warmte op en zorgen voor verkoeling op warme dagen. Omgekeerd werkt het net zo: in de winter houden ze de warmte langer binnen.

Geluidsdemping
Het geluid van neerslag op het platte dak wordt vaak als hinderlijk ervaren. De dempende werking van perzikstenen zorgt voor minder geluidsoverlast en meer leef genot voor uw klanten.

Goede prijs-kwaliteitverhouding
De perziksteen als dakbedekking is relatief goedkoop. De kosten van de lichtste sedum cassettes en zijn per m² al  snel ruim het dubbele van een vierkante meter perzikstenen en wegen al snel 4x zoveel op een vierkante meter met verzadigd gewicht. De perziksteen is de lichtste vorm van dakbedekking maar toch zwaar genoeg om te blijven liggen.

De perziksteen in combinatie met Sedum
Door zijn lange levensduur zijn perzikstenen perfect in te zetten als vervanging van drainagematten voor Sedum daken. Dit scheelt weer pvc en u biedt uw klanten een perfecte duurzame en natuurlijke vervanger! Waar de drainage mat het milieu belast met kunststof, is de perziksteen met ruim 1600kg CO2 opslag een mooie milieubijdrage.

Juist ook bij retentie daken  is de perziksteen uitstekend te gebruiken als vervanger van de drainagemat. Niet alleen als onderlaag maar ook  als vervanger van de grindrand. Ook hier is de perziksteen weer lichter van gewicht en net even anders van uitstraling. 1m³ perziksteen weegt ruim 550 kilo tegen 1m³ grind ruim 1600 kilo.

Als de conditie van het dakleer over een paar jaar aan vervanging toe is wordt de perziksteen ook vaak gebruikt als dakbedekker. Na een paar jaar is de perziksteen immers snel en eenvoudig te verwijderen, en na het leggen van een nieuw dak weer toe te passen ineen nieuw sedum dak als drainage laag. Een vooruit geschoven investering met in ieder geval al een aantal jaren bijdrage een hittestress reductie. Zo kunt u de klant van dienst zijn en een uitstekende tussenoplossing bieden.

Ergonomie
Uw klanten willen graag een gezonde dakdekker en  het is  goed om rekening te houden met uw gezondheid en die van eventuele werknemers. Ergonomie speelt hierin een belangrijke rol. Perzikstenen dragen, vanwege hun lage gewicht, bij aan deze ergonomie. 20 liter zakken wegen 10 kg en zijn makkelijker te tillen. Kuubzakken zijn weer makkelijker uit te scheppen. Eenmaal op het dak in een laagdikte van 4,0 – 4,5 cm  weegt een perzikstenen dak ongeveer 22 kg per m2.

Op zoek naar een betrouwbare dak groothandel? Neem dan contact met ons op!

Nocciolo is een familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft verdiept in deze duurzame en natuurlijke producten voor in de tuin en om het huis. Sinds 2015 zijn we actief op de tuinmarkt. Wij leveren aan particulieren maar fungeren daarnaast ook als groothandel voor dakdekkers, hoveniers, tuinarchitecten en andere groenprofessionals. Wij leveren onze producten altijd binnen 2 dagen, of op een door u gewenst moment, op locatie bij uw klant. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of heeft u vragen over onze producten? Wat ons betreft gaat er niets boven persoonlijk contact! Snel, interactief en meedenkend: precies waar u als professional behoefte aan heeft. Bel ons op + 31 (0)6 55 405 370 of neem contact met ons op.