Halfverharding tuin

Op zoek naar de juiste halfverharding in uw tuin? Nocciolo laat u kennismaken met de duurzame oplossing van perzikstenen, abrikozen en hazelnoten. Deze innovatieve manier van bodembedekking is nieuw en uniek in Nederland. Wij zijn importeur en leverancier van dit prachtige product en leveren in de gehele Benelux en Duitsland. Onze producten kunnen worden gebruikt als halfverharding in de tuin, op tuinpaden rondom het huis en op opritten en daken. Zoekt u al een tijdje naar een goed alternatief voor grind, schors, snippers, schelpen, bestrating of tegels? Kies voor de duurzame oplossing van Nocciolo! Direct meer informatie ontvangen? Neem contact op! 

halfverharding tuin

Voordelen van de duurzame halfverharding van Nocciolo

Duurzame halfverharding in uw tuin kent meerdere voordelen. Allereerst gaat het om een onderhoudsarme oplossing. Als de perzikstenen, abrikozen of hazelnoten eenmaal zijn gelegd gaan ze jarenlang mee (meer dan 30 jaar). U heeft er geen omkijken naar en u hoeft niet steeds periodiek onderhoud uit te voeren zoals bij de ‘ouderwetse’ oplossingen op het gebied van halfverharding. Daarnaast gaat het product erg lang mee waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Bovendien zijn onze producten 100% natuurlijk. U draagt hiermee ook uw steentje bij aan een beter milieu. Hieronder een opsomming van de voordelen van Nocciolo:

 • Onderhoudsarm
 • Gaat jaren mee (Tot wel 30 jaar)
 • 100% natuurlijke producten
 • Chique uitstraling in uw tuin
 • Duurzame milieuvriendelijke investering
 • Waterdoorlatend
 • Maatschappelijk verantwoorde onderneming
 • Korte lijnen binnen ons familiebedrijf

De producten

U wilt de halfverharding in uw tuin aanpakken. Uit wat voor producten kunt u dan precies kiezen bij Nocciolo? Wij hebben een breed scala aan producten gericht op verschillende toepassingen. Hieronder leggen wij het uit:

 • Allereerst bieden wij de perziksteen ofwel de perzikpit aan. Het gaat hierbij om de hardhouten kernen van de perzik. Perzikpitten rotten en schimmelen niet, nemen geen vocht op en er zal geen alg groeien. Naar uw wens kunt u honingraat of anti-worteldoek plaatsen. Genieten van uw mooie tuin zonder zorgen over onderhoud. Ideaal als bodembedekking in de tuin, als tuinpad of als parkeerplaats.
 • Hazelnoot: Met hun mooie bruine kleur met name geschikt voor plantenbakken, borders en strooigoed.
 • Abrikoos: Met de eigenschap van hardhout is het moeilijker weg te spoelen. Geschikt voor plantenbakken en als strooigoed. 
 • Schutting: Perzikstenen schutting voor een chique scheidingswand in uw tuin. 

Halverharding in uw tuin? Kies Nocciolo!

Nocciolo is een familiebedrijf wat zich de afgelopen jaren heeft verdiept in deze duurzame vorm van halfverharding van zowel tuinen, tuinpaden, opritten maar ook dunne handelbare schuttingen en dakbedekking op platte daken. Wij zetten ons in voor duurzame producten in de tuin en rondom het huis. In 2005 zijn we experimenteel gaan testen met deze producten. Vanaf 2015 zijn we actief op de tuinmarkt voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u benieuwd naar de kosten van onze halfverharding? Bel naar +31 620881991 of stuur een mail naar Wij helpen u graag verder! 

Halfverharding tuinpad