Slide background

Product informatie

Nocciolo perzikstenen zijn de hardhouten kernen van perziken. Ze worden “stenen” genoemd, omdat de perzik een steenvrucht is. In deze kernen zit een kleine pit, die zal verdrogen omdat de Nocciolo perzikstenen boven de grond gebruikt worden. 

De hardhouten Nocciolo perzikstenen zinken in water, maar het soortelijk gewicht is lichter dan bijvoorbeeld grind of mijnsplit. Ze zijn echter zwaarder dan houtsnippers, waardoor ze zwaar genoeg zijn om goed te blijven liggen: het verwaait niet, spoelt niet weg bij een regenbui en overvloedig herfstblad kan gewoon met een bladblazer verwijderd worden. Nocciolo perzikstenen hebben bovendien van geen last van rotting of groene algen aanslag. Nocciolo perzikstenen zijn dus buitengewoon duurzaam in gebruik.

Verzending/levering van uw bestelling
Wij kunnen ons product in heel Nederland bezorgen per bezorgdienst of per vrachtauto. Leveringen op de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen zijn mogelijk tegen afwijkende transport kosten. Dit kan per locatie verschillen, neemt u daarom svp vooraf contact met ons op.

Lokale aankopen 

U kunt uw perzikstenen ook aankopen bij: 

Tuincentrum en Boomkwekerij Peter van Gennip,  Helmond

Tuincentrum De Bosrand,  Wassenaar

Magnolia Tuinontwerp 

Groenrijk de Wilskracht,  Den Haag

Nuyens Tuin- en Groenshop, Limmen

Tuincentrum Schoutenbos, Warmenhuizen

Tuincentrum Palland, Kampen 

Willemstein Hoveniers Waddinxveen  en   www.deduurzametuin.nl

Intervema, Eelde 

Welkoop, Hoogeveen 

Florahof, Eelde

Hazenberg dier&tuin, Grootegast 

Nederveen tuinen, Lijnden 

Molinia- beplantingsplannen