Zonnepanelen
Optimaal rendement op uw zonnepanelen met Nocciolo. 

Zonnepanelen leveren een belangrijke bijdrage aan een duurzaam leven. Uiteraard is het voor u van belang dat u een optimaal rendement haalt uit uw zonnepanelen. De efficiëntie van zonnepanelen wordt bewezen vergroot als de ondergrond waarop ze staan koel is. Laat dat nu net het probleem zijn bij de standaard zwarte bitumen dakbedekking waarop zonnepanelen meestal bevestigd worden. Deze dakbedekking wordt enorm heet als de zon erop schijnt en zonnepanelen kunnen wel 20 graden warmer worden dan hun omgevingstemperatuur.

Wilt u een maximale opbrengt uit uw zonnepanelen halen? Kies dan voor de perzikstenen van Nocciolo als ondergrond!

Perzikstenen als ondergrond voor uw zonnepanelen

Een van de vele voordelen van perzikstenen is dat ze geen warmte absorberen. Hierdoor blijven ze aanmerkelijk koeler dan de originele dakbedekking die eronder ligt. Dit zorgt dus vanzelfsprekend voor een beter rendement op uw zonnepanelen. Een andere belangrijke eigenschap van perzikstenen is dat ze lichtgewicht zijn. Wilt u zonnepanelen plaatsen op een plat dak? Dan zult u rekening moeten houden met het totaalgewicht en de constructie. Perzikstenen op vliesdoek wegen slechts 22 kg per vierkante meter. Een perzikstenen dak heeft een bovendien een hoge isolatiewaarde, is eenvoudig aan te leggen, onderhoudsarm en zeer duurzaam. Eenmaal gelegd heeft u er zeker 30 jaar geen omkijken meer naar!

Product tip bij deze toepassing: Hele perzikstenen, Halve perziksteen (Mix)

De efficiëntie van uw zonnepanelen vergroten met perzikstenen? Kies Nocciolo!

Nocciolo is een familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft verdiept in duurzame en natuurlijke producten als dakbedekking op platte daken, maar ook voor in borders en plantenbakken, op opritten, tuinpaden en in schuttingen. In 2005 zijn we experimenteel gaan testen met deze producten. Sinds 2015 zijn we actief op de tuinmarkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren onze producten altijd binnen 2 dagen op de door u gewenste locatie. Bent u geïnteresseerd in onze duurzame en 100% natuurlijke producten en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!