Boomschors en houtsnippers worden van oudsher veel gebruikt
voor de opvulling van plantenbakken en borders in de tuin.

De laatste jaren zijn ook cacaodoppen en kokosstrooisel onder de aandacht gekomen. Deze producten hebben echter als nadeel dat ze snel rotten, wegwaaien en -spoelen (cacaodoppen en kokosstrooisel) of meegenomen worden door vogels die op zoek zijn naar eten en insecten (houtsnippers & boomschors). Het gevolg is dat u de borders in uw tuin jaarlijks moet bijvullen om uw borders en plantenbakken mooi te houden.

Nocciolo laat u kennismaken met perzikstenen, hazelnootdoppen en abrikozenpitten. Naast het visuele aspect en de enorm lange levensduur (30+jaar) bieden perzikstenen, hazelnootdoppen en abrikozenstenen als bodembedekker tal van andere unieke voordelen. Ze geuren niet, zijn zeer decoratief, isolerend en beschermen de planten tegen extreme hitte of kou. Naast alle voordelen zijn de Nocciolo producten uitermate duurzaam.

Product tip bij deze toepassing: Hele perziksteen, halve perziksteen (mix), gekneusde perziksteen (shell) en perziksteen granulaat, hazelnootdoppen en abrikozenstenen.

Natuurlijke opvulling van uw borders en plantenbakken? Kies Nocciolo!
Bent u op zoek naar echt eens iets anders en unieks qua uitstraling? Dan zijn de perzikstenen, hazelnootdoppen en abrikozenpitten echt iets voor u. Nocciolo is een familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft verdiept in natuurlijke producten voor in tuinborders, op tuinpaden en opritten, maar ook in schuttingen en als dakbedekking op platte daken. Wij zetten ons in voor een duurzamer buitenleven in de tuin en rondom het huis. In 2005 zijn we experimenteel gaan testen met deze producten. Sinds 2015 zijn we actief op de tuinmarkt voor zowel particulieren als bedrijven.

Bekijk onze webshop, levering kan al vanaf 1.3 vierkante meter bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in onze duurzame en 100% natuurlijke producten en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Een natuurlijke tuin met de producten van Nocciolo

U wilt de plantenbakken en borders in uw tuin voorzien van een beschermende laag. Voor welke Nocciolo producten kunt u dan het best kiezen? Een overzicht:

Perziksteen

Allereerst bieden wij de perziksteen aan, in de volksmond ook wel perzikpit genoemd. Het gaat hierbij om de hardhouten kernen van de perzik. Perzikstenen rotten en schimmelen niet en nemen geen vocht op, waardoor er geen algvorming ontstaat. Perzikstenen staan bekend om hun zeer lange levensduur van meer dan 30 jaar, waardoor ze een belangrijke bijdrage leveren aan CO2-reductie. Ook bieden perzikstenen, door hun isolerende werking, zeer goede hitte- en vorstbescherming voor uw planten.

Hazelnootdoppen

met hun mooie bruine kleur zijn onze hazelnootdoppen een ware eyecatcher in uw tuin. Hazelnootdoppen gaan ongeveer 5 jaar mee en hoeven tussentijds niet bijgevuld te worden. Ze zijn te gebruiken in borders en plantenbakken en als strooigoed.

Abrikozenstenen

de zacht witte kleur van abrikozenstenen (ook wel abrikozenpitten genoemd) zorgt voor een chique uitstraling. Abrikozenstenen gaan 15 jaar mee en waaien of spoelen niet weg. Ook dit product is vooral geschikt voor in plantenbakken, borders en als strooigoed.

pakket groot

Bestel nu
het Nocciolo
proefpakket

Wilt u alvast een beeld krijgen van onze producten? bestel dan het Nocciolo Samplepakket!

inclusief kortingscode t.w.v. 7,95 op uw volgende bestelling

een samplepakket bestaat uit:

  • Perziksteen mix - halve stenen
  • Perziksteen shell - Gebroken stenen
  • Perziksteen heel - Hele stenen
  • Abrikozenpitten
  • Hazelnootdoppen
bestellen € 7,95

Familiebedrijf Nocciolo

Nocciolo is een familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft verdiept in natuurlijke producten voor in tuinborders, op tuinpaden en opritten, maar ook in schuttingen en als dakbedekking op platte daken. Wij zetten ons in voor een duurzamer buitenleven in de tuin en rondom het huis. In 2005 zijn we experimenteel gaan testen met deze producten. Sinds 2015 zijn we actief op de tuinmarkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren onze producten altijd binnen 2 dagen op de door u gewenste locatie. Bent u geïnteresseerd in onze duurzame en 100% natuurlijke producten en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Sven

Sven Hazekamp

Adviseur

Rob

Rob Hazekamp

Sales & Eigenaar

Nellke

Nelleke de Ligt – Hazekamp

Oprichter & Eigenaar