De perziksteen weet zich te onderscheiden,
niet alleen als bodembedekker maar ook als natuurlijke schutting.

Bent u op zoek naar een originele, natuurlijk ogende schutting met een chique uitstraling en een lange levensduur? Perzikstenen wordt steeds vaker toegepast als vervanger van grind in dergelijke “grindschutting” panelen. Met zijn natuurlijke uiterlijke en chique uitstraling is het een echte eyecatcher!

De mogelijkheden en voordelen van een duurzame perzikstenen schutting
Perzikstenen in een alternatieve natuurlijke schutting zijn drie keer zo licht als grind en zodoende ook makkelijker te plaatsen. Waar je met grindschutting funderingen moet leggen is dat met de perziksteenschutting niet nodig. De kant en klare schuttingen zijn eenvoudig te plaatsen tussen houten palen met ophangbeugels.

Op onze foto’s zie je ook metalen frames en deksels. Dit valt onder de maatwerk schuttingen. Deze kunnen gepoedercoat worden in een chique kleur naar keuze.

Een perziksteen schutting is een natuurlijke tuinafscheiding die in elke tuin kan worden toegepast. De schuttingpanelen zijn maar 4 cm dik, dit maakt ze zeer geschikt voor stadstuinen waar de ruimte beperkt is. De geluiddempende werking van de perziksteen schutting werkt erg goed tegen bijvoorbeeld het geluid van kinderen en verkeer. Daarbij komt dat perzikstenen enorm duurzaam zijn. Na het plaatsen hoeft u zeker 30 jaar niet meer naar uw natuurschutting om te kijken!

De standaard schutting panelen zijn 180 hoog en 90 breed. We kunnen per 10 centimeter breder of smaller, hoger of lager produceren.

Een natuurschutting opbouwen uit perzikstenen? Kies Nocciolo!
Nocciolo is een familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft verdiept in duurzame en natuurlijke producten in tuinen, op opritten, daken en in schuttingen. Wij zetten ons in voor een duurzamer buitenleven in de tuin en rondom het huis. In 2005 zijn we experimenteel gaan testen met deze producten. Sinds 2015 zijn we actief op de tuinmarkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren onze producten altijd binnen 2 dagen op de door u gewenste locatie. Bent u geïnteresseerd in onze 100% natuurlijke producten en wilt u meer informatie? Bekijk onze webshop of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Een natuurlijke schutting, kant en klaar en op maat

Standaard maat schuttingen

De standaard schuttingpanelen waar we mee werken hebben een afmeting van 180x90x4 cm en wegen gevuld slechts 43 kg. Ter vergelijking: een grindschutting van hetzelfde formaat weegt al snel 110 kg!

Standaard maat schuttingen

Maatwerk schuttingen

Omdat niet één tuin gelijk is wordt betaalbaar maatwerk echt gewaardeerd. Wij leveren onze natuurlijke schuttingen daarom niet alleen in standaard maten, maar in alle gewenste afmetingen. Vertel ons uw ideeën en wij zijn in staat deze te vertalen naar een unieke, duurzame en op maat gemaakte tuinafscheiding!

Vraag uw offerte aan
pakket groot

Bestel nu
het Nocciolo
proefpakket

Wilt u alvast een beeld krijgen van onze producten? bestel dan het Nocciolo Samplepakket!

inclusief kortingscode t.w.v. 7,95 op uw volgende bestelling

een samplepakket bestaat uit:

  • Perziksteen mix - halve stenen
  • Perziksteen shell - Gebroken stenen
  • Perziksteen heel - Hele stenen
  • Abrikozenpitten
  • Hazelnootdoppen
bestellen € 7,95

Familiebedrijf Nocciolo

Nocciolo is een familiebedrijf wat zich de afgelopen jaren heeft verdiept in deze duurzame vorm van halfverharding van zowel tuinen, tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen maar ook in natuurlijke schuttingen en als dakbedekking op platte daken.

In 2005 zijn we experimenteel gaan testen met deze producten. Sinds 2015 zijn we actief op de tuinmarkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren onze bodembedekkers altijd binnen 2 dagen op de door u gewenste locatie. Bent u geïnteresseerd in onze duurzame bodembedekkers en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Sven

Sven Hazekamp

Rob

Rob Hazekamp

Nellke

Nelleke de Ligt - Hazekamp

robbert

Robbert Hazekamp