De tuinman

Contact persoon & zaakvoerder: Kevin D’Hondt

Wij zijn verheugd om onze gewaardeerde distributeur in België aan u te introduceren. Met trots werken we samen met deze betrouwbare partner om onze duurzame tuinproducten makkelijker bij de Belgische klant thuis te krijgen. Als toonaangevende leverancier in onze branche zorgt onze distributeur ervoor dat de Nocciolo producten moeiteloos en met lagere kosten kunnen worden geleverd in België.

Let wel op, dit geld met name voor Regio Antwerpen en een straal daaromheen. Twijfelt u of u binnen deze regio valt? Neem via deze link contact op met Kevin De Tuinman!

Een groot voordeel voor onze Belgische afnemers is dat De Tuinman lokaal gevestigd is. Dit betekent dat het enorm kan schelen in transportkosten. In plaats van lange afstanden te moeten overbruggen, kunnen onze producten snel en efficiënt worden geleverd vanuit de voorraad in België. Dit resulteert niet alleen in besparingen op de transportkosten, maar ook in snellere levertijden en een verhoogde klanttevredenheid.

Onze distributeur in België, genaamd De Tuinman, is een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van Tuinontwerp, onderhoud en aanleg net als groendaken, dakterrassen en daktuinen. Ze hebben een diepgaande kennis van onze producten en begrijpen de behoeften van onze klanten als geen ander. Met hun professionele team van deskundigen streven ze ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden aan iedereen die interesse heeft in Nocciolo producten.

In de webshop van De Tuinman,  vindt u het overzicht van de aangeboden Nocciolo producten voor zowel particulier als zakelijk. U kunt altijd contact opnemen met betrekking tot vragen of bestellingen.

Uitbreidingstraat 6c
2547 Lint

MOBIEL: 0477 40 63 16

MAIL: info@detuinman.info

Nocciolo, de kern van uw tuin
Vernieuwend & Onderscheidend

De perzikstenen en andere producten van Nocciolo blinken uit door hun vele bijzondere voordelen

extreem-lange-levensduur

Gaat jaren mee

Tot wel 30 jaar.

Waterdoorlatend

Waterdoorlatend

Betere afwatering en een verhoogde biodiversiteit in uw tuin.

geschikt voor opritten

Geschikt voor opritten

Ruim voldoende draagkracht voor intensief gebruik.

rot en schimmelt niet

Rot en schimmelt niet

Tegen onkruid, slakken en katten in uw tuin

lichtgewicht

Lichtgewicht

Perfect geschikt voor de bedekking van platte daken.

bladblazer bestendig

Bladblazer bestendig

Waait of spoelt niet weg.

onderhoudsvrij

Onderhoudsarm

Eenmaal gelegd heeft u er geen omkijken meer naar.

kindvriendelijk

Kindvriendelijk

Stevige maar valdempende ondergrond voor speeltoestellen.

CO2-opslag en -reductie

Perzikstenen nemen CO2 in zich op en houden deze lang vast.

bestrating pand