Perzikstenen

Perzikstenen

Het perfecte natuurlijke alternatief voor grind, schors, snippers, cacaodoppen en zelfs bestrating! Waterdoorlatend en multifunctioneel!

100% natuurlijk en duurzaam materiaal en makkelijk te verwerken in de gewenste toepassing.

De perzikstenen zijn ook wel bekend als de perzikpitten. Het zijn de hardhouten kernen van de perzik. Deze producten vinden hun weg op de bodem in tuinen, platte daken of zelfs in schutting delen verwerkt.

Door hun structuur en kleur hebben de decoratieve Nocciolo perzikstenen een warme uitstraling.

100% natuurlijk en duurzaam materiaal en makkelijk te verwerken in de gewenste toepassing.

100% natuurlijk en duurzaam materiaal en makkelijk te verwerken in de gewenste toepassing. Buiten de mooie warme uitstraling is de gigantische levensduur van meer dan 30 jaar ook zeer aantrekkelijk. Perzikstenen rotten en schimmelen niet, nemen geen vocht op en algen groei maakt geen kans in de open lucht. Mede hierdoor wordt de gigantische levensduur van dit product gewaarborgd.

Soorten perziksteen en de toepassingen:

Mix – Halve perzikstenen: De halve perzikstenen klinken goed in elkaar en daardoor zowel goed te berijden met de auto als te belopen. Ook op platte daken of in onze schuttingdelen zijn ze ideaal. De halve perzikstenen zijn voor elke toepassing te gebruiken!

Shell – De gebroken perzikstenen: De shell heeft een diameter van circa 14mm. Door de relatief kleine fractie uitermate stabiel om te belopen en te berijden met de auto. De gebroken perziksteen is met name ideaal voor uw oprit!  

Heel – De hele perzikstenen: De hele perzikstenen hebben een hoge sierwaarde en worden met name gebruikt op daken, grote tuinen en borders. Door de ronde vorm van de steen wordt het veelvuldig lopen soms als wat inspannend ervaren. Vooral door de prijs zeer aantrekkelijk om grote oppervlaktes mee te bedekken.